Marina Perazić

Dobro došli na sajt o Marini Perazić

 
 

 

 Početak

Biografija

Diskografija

Denis&Denis

Radio Mileva

Kontakt

  • Marina kaže da je njen bivši dečko, Ivan Fece Firči, osvojio na najoriginalniji(?) način. Naime, prilikom njenog čuvenog nastupa u crnoj haljini u Centru Sava on je sedeo u prvom redu među novinarima i gledao je zadivljeno, a kako ga je Marina znala od ranije i sviđao joj se, bilo joj je super to što je on oduševljeno gleda. A nakon nastupa anonimni bubnjar iz Novog Sada uhvatio je na najgluplju i najmanje originalan štos. Naime, Firči je bio u fazonu: " Ma, ko si ti?"

    A na gluposti tipa:" Ma, tko si ti" hvataju se usamljene bogatašice i poznate ličnosti. Čudi me da je Marina nasela na tako providan štos od strane anonimnog bubnjara koji je nju sigurno hiljadu puta video u Hitu meseca pre toga. No, bilo kako bilo anonimus se dočepao najbolje ženske u kraju i skočio mu je rejting. U Americi se potom desilo jedino što se i moglo desiti Firčiju je Marina bila interesantna dok su svi znali za nju u Jugoslaviji, ali u Americi ona je bila obična domaćica, nikome interesantna. Kako Firči nikada nije bio zaljubljen u Marinu ženu već u Marinu džepnu TV veneru nije ni čudo što je tikva vremenom morala da pukne.

 

 

  • Ivan Fece Firči, devica u horoskopu rođen 1962. U časopisu Rock je ispričao dve kratke priče. Prva: "....jednog dana, jako, jako mali vraćao sam se iz škole. Iznenada, na ulici uhvatiše me dva druga i počeše da tuku i šutiraju u nekom blatu. Meni krvari iz ušiju, naiđe moja keva i oni pobegnu, a ona počne da viče: 'Budalo jedna zašto ih nisi udario, zašto se nisi branio?' Ja je pogledam onako musav i krvav i kažem: 'To bi njih bolelo'. Druga priča je još kraća: "Jednog dana ostavim ja violinu i sednem za bubnjeve, ali violinu još uvek volim." . Mali Firči je od minijaturnog Gandija dogurao do toga da je davio Marinu pred njihovim ćerkama. Ljudi se menjanju, čak i najdobroćudniji. Doduše, Firčijevu verziju tih događaja tek očekujem.

 


Sledeća strana


Idi gore