Marina Perazić

Dobro došli na sajt o Marini Perazić

 
 

 

 Početak

Biografija

Diskografija

Denis&Denis

Radio Mileva

Kontakt

Marina u poslednje vreme zarađuje za život kao profesionalna TV farmerka. Neslavno se provela na hrvatskoj Farmi (10 dana), a onda malo bolje prošla na Pinkovoj (76 dana). Poželimo joj sreću na makedonskoj, bosanskoj, hercegovačkoj, istarskoj, slavonskoj, dalmatinskoj, štajerskoj, dolenjskoj, gorenjskoj i ostalim Farmama, koliko već ima država nastalih od SFRJ.

 

Marina farmerka

Marina tvrdi da na Farmama učestvuje samo zbog novca jer je nezaposlena. Hmm? Mnogi se pitaju zbog čega ne nađe neki posao. Ne bi bila ni prva ni poslednja, Zana Nimani je pre odlaska za Kanadu radila u nekoj prodavnici, pa se nije žalila. Iako sa svojim srpskim poreklom iritira "Hrvate", tj. potomke pokatoličenih Srba, malo je verovatno da u onolikoj Rijeci ne može da pronađe neki posao.

 

"Ja muzem s dvije"

Bilo bi lepo da smo je "upoznali" kad je bila u najboljim godinama. Pa da nam pokaže kako muze sa obe ručice. Ipak, ne može a da vam ne bude drago što se ne reže i ne zateže kod kvazi-estetskih kasapina, koji od svake babe naprave mrtvačku lobanju sa zategnutom kožom koja liči na pergament i to plesnivi. Treba stariti dostojanstveno, nadajmo se da će ona i nastaviti tako.

 

Nazad

Idi gore